Bekérdező

Bekérdező

Beengedném a lakásomba a menekültet?

2016. július 07. - bekerdezoblog

Az egyik legjobban hangoztatott érv a menekültek befogadása ellen az, hogy "akkor legyen nagy a pofád, engedd be őket te a lakásodba aztán meglátjuk". Számoljuk ki hogy is van ez.

Alapvetően azt engedem be a lakásomba, aki a barátom és jó ember. Akkor nézzük ki a barátom és jó ember. Ehhez használjunk egy szimpla pontozásos rendszert:

+1 pont, ha az illető a barátom

+1 pont, ha az illető jó ember

0 pont, ha az illetőt nem ismerem, és még nem tudom eldönteni, hogy a barátom lesz-e vagy hogy jó ember-e

-1 pont, ha az illető nem a barátom

-1 pont, ha az illető nem jó ember

Kiket vizsgálok: téged, aki a fenti idézett kommentet nyomod orrba-szájba, és egy menekültet, akit egyáltalán nem ismerek még.

Te: -2 ponton állsz nálam, mert a kommentjeid alapján foglak megítélni, és az alapján nem vagy jó ember. Ezért valószínűleg a barátom se leszel soha.

Menekült: 0 ponton áll, mert még nem is ismerem, és azt se tudom, hogy a barátom lesz-e vagy sem.

A -2 meg ugye kisebb mint a 0. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy az olyan tudatlan hülyéket mint Te nem fogom beengedni a lakásomba soha, a menekülteknél meg majd eldöntöm, mérlegelem és megvizsgálom, hogy beengedem-e, mert tudod így néz ki egy felelős gondolatmenet.

A bejegyzés trackback címe:

https://bekerdezo.blog.hu/api/trackback/id/tr38872806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metal · http://electric.blog.hu 2016.07.07. 21:04:57

Ennek most mi értelme? És miért főoldalas ez a baromság?

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.07. 21:08:33

Barátok -100-ről indulnak.

Egy idegennek semmit nem hisz el az ember, a tuti "haverok" meg ott basszák át az embert ahol nem szégyellik. Nem számolom össze a "haverok" sokéves teljesítményét, de súlyos milliók után szarok az összesre.
Ettől még nem engedem be a menekültet, mielőtt a birkagézabatyu féle agyhalottak ezt hinnék, de a vakkomondorok és a milliárdokat be nem valló selejtes fideSSférgek világában a legnagyobb ellenségekkel és az ország ellenségeivel közös az anyanyelvünk.

Netuddki. 2016.07.07. 21:20:56

Ez az egyik ovodás színvonalú érv amit a tolvaj fideszes trollok szoktak hajtogatni. Ennél már csak az alacsonyabb színvonalú ha komolyan veszed és elkezdesz érvelni ellene.
1. Hülyeség ellen nincsenek érvek.
2. A fideszes agitpropoknak falra hányt borsó a vita.
3. Tolvaj bűnözőkkel, tolvaj bűnözőket mentegetőkkel nem állunk le vitatkozni, mert nem vitaképesek.

Zsuzsi25 2016.07.07. 21:23:15

B+! A problemq az, hogyha valaki olyan hulye lennne, hogy beenged egy dogot a lakasaba nem csak sajat magaval basz ki, hanem massal is....

Tisztességes Természettudomány 2016.07.07. 21:44:45

Tetszőleges súlyozású pontozással tetszőleges eredmény hozható ki.

Szerintem súlyozott népszavazáson kellene megkérdezni mindenkit:
+ 2 szavazat, ha velem egyetért
0 szavazat, ha közömbös
-2 szavazat, ha velem ellentétes véleményen van

Hopp, nyert az én álláspontom. Nem is értem miért...

Tisztességes Természettudomány 2016.07.07. 21:46:14

@Zsuzsi25: "hogyha valaki olyan hulye lennne, hogy beenged egy dogot a lakasaba nem csak sajat magaval basz ki, hanem massal is...."

Én pont ezzel szoktam érvelni a lakótelepi kutyatartás ellen. Te engeded be a dogot, de a szomszéd szív miatta

dunántúli gyerek 2016.07.07. 21:50:10

Ásít. A kvótanépszavazáson meg 95% küldi el őket a gecibe.

Te meg mehetsz utánuk.

exec 2016.07.07. 21:51:32

engedd be nyugodtan, hátha egyel kevesebb agymosott lesz aki legalább nem szaporodik tovább...

dunántúli gyerek 2016.07.07. 22:09:04

Eddig azt sikerült feltételeznetek, hogy agysebészek és menekültek és ettől lesz nyuugdíja a zeurópaiaknak.

DE+VISZONT: 888.hu/article-otven-migranst-sikerult-eddig-munkaba-allitani-a-2-milliobol-nemetorszagban

magyaridok.hu/kulfold/19-milliard-eurot-koltenenek-nemetek-jovore-migransokra-815095/

Akinek kedves az élete tudja hogy a libbant akkor hazudik amikor mozog a szája.

torcida 2016.07.07. 22:22:37

A rendet szeretem magam körül ezèrt soha nem engednèk be a lakásomba/hàzamba szemetelő nèpsèget.....meg amugy sincs imaszobàm,szeretem a disznohust,nem szeretnèm a kereszteket eltüntetni a hàzambol( pedig nincs sok),a felesègem pedig szeret a hàzba alsonemübe flangàlni......ugy,hogy inkàbb 5 kutya mint egy f.szom Europa/Magyarország idegen migráns........nem èrtem,h mèg mindig mit szopkodjàk emberek a f.szukat ennek a csöcselèknek

torcida 2016.07.07. 22:25:34

Amugy meg van èpp elèg "Kulka" ebben az országban,vigyék őket haza Ők.........bolond egy világ ez,szinte hihetetlen

kvp 2016.07.07. 22:30:58

Alapszabaly hogy senkit se enged be az ember ha szeretne megtartani a lakasat.

Anno az akkori izraeli miniszterelnok mondta az ensz elott, hogy azert nem kothetnek beket a palesztinokkal mert akkor az eluldozott palesztinok visszatetesevel Izrael megszunne zsido tobbsegu, zsido allamnak lenni. Nem humanus amit mond, nem felel meg az ensz alapokmanyanak es az emberi jogok nyilatkozatanak sem, de sajnos teljesen igaza van. Mivel Europa nem tudta meg idoben megoldani a problemat, ezert valasztasra kenyszerul a humanizmus es a tuleles kozott. Minden allam a megvalasztott vezetoi humanizmusa es eletosztone szerint valasz. Sajnos ezek jelenleg kizarjak egymast.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.07.07. 22:46:20

A saját lakásodba azt fogadsz be akit akarsz, de a közös országba nem.

Mert nem csak az ilyen elmebajosakat fogják megkéselni egy vekni kenyér áráért vagy felrobbantani a metrón, hanem akárkit.

Ha pedig a szírekkel jobban kijössz, akkor költözz nyugodtan oda. Csak arra készülj fel, hogy ők se jönnek ki igazán egymással, azért van ez az egész hacacáré.

Rwindx 2016.07.07. 23:48:41

Ennek a posztnak nem sok értelme van.

Mivel ezt tekinthetjük negatív kritikának, ezért én 1- pontos leszek, viszont nekem eszembe sem jut elmenni hozzád, ezért leszarom a pontjaidat. Aki be akar menni hozzád ismeretlenül, 0 ponttal, esetleg rád rúgja az ajtót, szintén leszarva a pontozásod.
Ritkán nézek híradót de pont ma láttam hogy egy nő bement az anyjához az élettársával (1+ pont) benyugatózták és meglopták.

Így megy ez a világban, a pontokat meg senki nem kérdezi.

Kelly és a szexi dög 2016.07.08. 00:56:47

Adunk nekik lakást, adunk nekik munkát, fizetjük a nyelvtanfolyamot, orvost. Csak azt nem tudom, ezt a pénzt miért nem mélyszegénységben élő magyar testvéreinknek adjuk...?

2016.07.08. 01:55:21

A menekült szó használatát következetesen tolják a muzulmánsimogató libbantak. Az indexen is rendszeresen menekültnek hazudják azokat, akik nem hogy nem menekültek, de iszlámista betolakodók. Természetesen nem fogadunk be egyet se. Hunyadiak, Zrínyik idejében még megfelelő válaszlépésekkel fogadták az ilyen iszlámistákat. Európa nagyon megváltozott azóta, de az iszlám semmit se változott. Most ugyanolyan aggresszívan nyomul az iszlám, de vele szemben egy elpuhult Európa áll.

Aranyi Gábor 2016.07.08. 02:24:27

Már a felvetés is nettó hazugság. Azt ui., h. ki a menekült, a Hivatal dönti el, és nem az agyhalott balblogger. 7000 km-re a legközelebbi háborús góctól SENKI nem tekinthető menekültnek még a folyton ideugató ENSZ menekültügyi kohnflexiója szerint SEM. 1400 éve öldöklik egymást a barom síiták, vahabiták, szunniták és egyebek, de a nők és a másvallásúak letiprásában kb. buzgón egyetértenek. Szaporodnak, mint az üreginyúl, fölélik és elpusztítják maguk alatt a MI közös Földünket - ami nekik jutott, már fölélték, illetve a gyarmattartók elvették tőlük. Most jönnek, és elveszik tőlünk mindazt, ami Nyugati Fehér Emberré tesz, mert a vakolóknak most ez jó, fel kell szaggatni az utolsó társadalmi (nemzeti) szöveteket... El tudsz te képzelni egy arabul is analfabétát Mercit v. Jaguárt összerakni? Elveszik tőlünk, és a saját nyomorukat hagyják itt megsokszorozva, pont azt, ami elől állítólag menekülnek. A 15-21 éves kurd/keresztény lánynak joga van meghalni a hazájáért, népe szabadságáért, miközben százezerszámra menekülnek IDE a szeeeeegény migrincek? Tudjátok mit? Dögöljenek meg csendben, otthon; fulladjanak a saját mocskukba. Esetleg a lányokkal együtt harcolják ki a szabadságot maguknak. Kíváncsi leszek, hogy tudnak élni vele...

desw 2016.07.08. 06:22:20

A gond az T. agyhalott blogger, hogy ha menet közben kiderül, hogy imádott migránsod rossz ember, akkor sem baszhatatod ki többet a lakásodból. Akkor sem, ha végigbassza a családodat ésmegkéseli a muttert.

Nem lesz elég 1-2 éjszakát kibírnod vele, mert itt örökbefogadásról van szó!

Nzoltan 2016.07.08. 06:45:00

Kedves blogger!
Ükapád szívlapáttal ütne agyon. Ō még a véret adta az országért, te meg eladod egy tál lencséért.. Ha már lehugyoztad a sírját, köpj fel és állj alá!

midnight coder 2016.07.08. 06:48:09

Én alapjában véve egyetértek a bloggerrel. Ő ugye azt mondja, hogy azt engedi be a lakásába, aki jó ember (=1 pont), vagy a barátja és jó ember (=2 pont). A migráns pedig ugye 0 pont. Ergo: nem engedi be a migránsokat. Akkor tulajdonképp nincs miről vitatkozni, teljes az egyetértés. Csak az a kérdés, mi a fenét keres mindez az index főoldalán ?

midnight coder 2016.07.08. 06:52:16

Szerk: Újra olvasva, még jobb a helyzet: a barátja = +1 pont, és a jó ember = +1 pont. A bejutáshoz pedig két pont kell. Ergo: a migráncsnak halvány esélye sincs.

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.08. 06:54:30

Minek a migránst beengedni?

Vannak az országban saját tenyésztésű nőverő, gyilkos, adócsaló, közokirathamisító fideSSjobbikkdnp selejtek és rajongóik.

Prognozuoti Blasio 2016.07.08. 07:27:07

Tökéletes levezetés!!

Ezért engednék be inkább a fasisztoliberálisok MÁS lakásába őket, nem a sajátjukba...

Meg mondjuk az sem véletlen, hogy egy liberálnácinak sokkal előrébb való, és sokkal támogatandóbb csoport a jött-ment ismeretlen "menekült" (migráns, kalandor, honfoglaló), mint a saját magyar hajléktalanja, vagy azon nemzettársa, akivel csupán más véleménye van valamiről...
Mert hát ugye azt már megtanultuk fasilibsiktől, hogy minden nem, kultúra, bőrszín, vallás, és vélemény tolerálandó, kivéve ami nekik nem tetszik...

Prognozuoti Blasio 2016.07.08. 07:31:56

@karandash: Ez azért nem akkora gond, mert legalább el tudod szeparálni a hiteles médiákat a a kollaboráns-embercsempész-honcserélő érdekcsoportoktól...

Ahol az áll, hogy "menekültek", "menekülés közben", "több ezer km menekülés után", az nyilván fasisztoliberális sátánpropaganda... Mert ezek aztán látatlanban tudják az összes boxosról, hogy mind szír meg iraki, mert ugye lemenkültezik őket egyből... Az meg más kérdés, hogy amint elhagyta a saját háborús országát, onnan már nem menekül semmi elől, hanem kalandozik öncélúan...

Cpeti123456 2016.07.08. 07:46:04

Olyan migráncsoknak, menekültnek ki dolgozni az életében nem dolgozott semmi keresnivalója Európában. Hangsúlyozom semmi!

Idióta blogger...

DFK 2016.07.08. 07:58:41

A sajátodba azt engedsz be akit akarsz, bolgger. D máséba, közösbe nem engedhetsz be akit akarsz. A népszavazás meg arról szól, hogy mi eldöntjük, kit engedünk be.
Én is pontozhatok: +1 pont akinek a magyar fontosabb az idegennél, -1 pont annak, aki fontosabbnak tartja az idegeneket, aki hazudik az idegenek szándékairól, aki idegen befogadására kényszerít. Neked -3 pontod van. Így nem engednélek be a házamba, tágabb értelemben a hazámba se. Igen, ez utóbbit jól érted.

nick papagiorgo 2016.07.08. 08:10:39

Ez körülbelül olyan szintű érvelés, mint hogy én azért iszom, mert az élet ki******t velem.
És minél jobban ki****sz, annál többet iszok, ugye :)

Egyébként ezt a lakásos hasonlatot továbbvive, a menekültek felülről történő elosztása meg olyan, mintha egy társasházban laknánk, és Béla bácsi mindennap nagy partikat szervez, ezért általában vannak nála vagy ötvenen,, akik ott buliznak, nappal meg elszundiznak. És egyszercsak felbukkan az ajtóban Béla bácsi, hogy most egy kicsit többen jöttek, mint szoktak, fogadjak már be közülük párat, mert nem férnek el.....se én nem akarom, hogy ott aludjanak, se ők nem akarnak nálam aludni (hanem Béla bácsinál), de Béla bácsi mégis erősködik, hogy fogadjam már be őket, jó fejek ezek.....

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.07.08. 08:19:03

Tenyleg tok jo lenne, hogy ha minden dontes kovetkezmenyeit csak azoknak kellene viselniuk, akik a dontest meghoztak. Amig viszont ez nincs igy, addig hadd legyen mindenkinek sajat velemenye.
Egyebkent erdekes, hogy mindig a poszterhez hasonlo befogado, felvilagosult, kirekesztest es diszkriminaciot elutasito, ojroper eshmeket vallo alakok belyegeznek meg es naciznak le masokat ha azok mas velemenyen vannak, mint ok. Ez hogy van, poszter?

nick papagiorgo 2016.07.08. 08:28:44

@Firestarter.18:
ez úgy van, hogy "minden gondolat, vélemény stb szabad, meg éljen a véleménykülönbség - de aki nem azt gondolja, mint én, az egy büdös náci". :)
Pardon, itt úgy van megfogalmazva, hogy "nem jó ember".

Egyébként a poszter ot tvan eltévedve, hogy lehet, hogy pl. én nem vagyok jó ember, és nem engedne be - de én nem is kértem soha, hogy engedjen be :).

Conchobar 2016.07.08. 08:36:08

"az olyan tudatlan hülyéket mint Te nem fogom beengedni a lakásomba soha, a menekülteknél meg majd eldöntöm" - Csakhogy te poszter ezt már eldöntötted magadban, különben minek írnál ilyen posztokat (mármint azt, hogy magadhoz ugyan nem, de másokhoz beengednéd a 'menekültek'-et). És ami azt illeti, tévedsz, ha azt hiszed, hogy te rendes ember vagy. Rendes ember az övéi mellett áll ki, rendes ember nem kezd belháborúságot az övéivel, a célból, hogy idegenek érdekei érvényesülhessenek. Még akkor se, ha azok az idegenek (gyerekekek, öregek és nők) valóban menekülnek

Ballib cenzúrázók réme 14 2016.07.08. 08:42:05

Költözz el hozzájuk, és beengedheted az összeset.

De ránk ne tukmáljad légyszi a nőket erőszakoló integrációra képtelen muszlim potenciális terrorisátkat !
Kösz

Azt meg pláne nem értem, miért akarja bármelyik agyatlan Gyurcsnyista ballib is, hogy ezekből több tízezer jöjjön az országba :

888.hu/article-otven-migranst-sikerult-eddig-munkaba-allitani-a-2-milliobol-nemetorszagban
Ötven migránst sikerült eddig munkába állítani a 2 millióból Németországban.
...

magyaridok.hu/kulfold/19-milliard-eurot-koltenenek-nemetek-jovore-migransokra-815095/
Németországban a szövetségi kormány jövőre 19 milliárd eurót fordítana a menekültügyre a költségvetés szerdán elfogadott tervezete szerint.
---
az állástalan migránsok munkanélküli segélyére 4,1 milliárd eurót szánnak, és szintén 4,1 milliárd euró jut a menekültek beilleszkedését szolgáló programokra.
...

vasgyuszi 2016.07.08. 08:47:44

Balfasz vagy, és még világgá is kürtölöd. Sok sikert a menekültjeiddel :)

E.Katolnai 2016.07.08. 09:17:16

a szerencsétlen, patetikus gondolatmenet alapján, jómagam egy ilyen idiótához akkor sem mennék el, ha pezsgős-kaviáros vacsorával csalogatna.
négerek és semmirekellő arabok illenek az otthonodba, magyar ember gondolja meg kétszer, ha egy ilyen sutykó küszöbét akarja átlépni!

Bona Fides 2016.07.08. 09:38:57

Én nem pontozgatok. Amikor én már elköltöztem otthonról, a szüleim kosztkvártélyra befogadták egy osztálytársnőmet (a helyemre, a szobámba), akinek nem volt hova mennie.
Ott lakott a lány hét hónapig, szépen kialakult az élete, tehát elköszönés nélkül lelépett. Gondolom, azért nem köszönt el, mert magával vitte a házban fellelhető készpénzt is.

Tökönrúgott Feleségek 2016.07.08. 09:44:06

@Ballib cenzúrázók réme 14: Én egyetlenegy migránst sem engednék be nem hogy Magyarországra, de Európába se, de azért ne túlozzunk, szó nincs több tízezer kötelezően befogadandóról. Kb. 1900-ról van szó (még az is épp 1900-zal több, mint kellene)

2016.07.08. 09:51:06

Aztán majd pontozgasd az erőszakolóid szexuális teljesítményét is, te idióta.

Bona Fides 2016.07.08. 09:52:04

A kvótanépszavazással az a nagy baj, hogy olyan, mint a vizitdíj-szavazás volt. Nem a kérdésre kell válaszolni.
Én egyetlen kelet származású muszlimot sem akarok itt látni.
De!
A népszavazáson - jobb meggyőződésem ellenére - úgy fogok szavazni, hogy megüzenjem Orbánnak, nem szeretném, ha kivezetné Magyarországot az EU-ból.

Medgar 2016.07.08. 10:02:08

www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/welcher-konzern-stellte-fluechtlinge-ein-14322168.html

Szerintem minden menekültet be kell engedni, sőt a lakásod alanyi jogon jár nekik. A németek is teljes 54 migránst tudtak munkára bírni a 4 millió betöltetlen állásra egy év alatt. Én mondom ez igazi sikersztori a z összes kétkedő meg náci....

Lásd a fenti linket.

Orosz József 2016.07.08. 10:03:21

Először is a kutya nem kíváncsi rád, úgyhogy mivel eddig sem volt rád kíváncsi az életéhez ragaszkodó emberek többsége miután közlöd hogy egy Abadul valami több a te szemedben mint a honfitársad gyanítom egy házibuli a rendezésedben kiemelkedő érdeklődési mutatóval bíró rendezvény lehet. Mondjuk ha neked nem a sörözés zsíros kenyér lila hagymával táncika a csajokkal a megfelelőegy buliba, hanem szőnyegen pucsítás földfejelgetéssel majd némi tea elfogyasztása után egy zártkörű bemutató lefejezéssel netán némi c4 működési bemutató 15 négyzetméteren hát élvezd. A te érveidnél már csak a reggeli tv hír volt jobb miszerint nem migránsok okolhatók a terrocselekményekért , mivel azokat már évek óta itt élő muzulmánok vagy másod harmadgenerációs bevándorlók követték el . Ezek szerint nincs mitől félni hiszen csak évek múlva kezdenek el annyira unatkozni hogy besétájanak a fiaim iskolájába egy AK -val mert te "beengeded" őket ...

Bona Fides 2016.07.08. 10:04:34

@Négyzetrács: Itt nem a szexuális erőszak a legnagyobb probléma. Az a legnagyobb gond, hogy ha idegen kultúrát engedsz be, akkor az európai jogrend és erkölcsi normák szerint köteles vagy tolerálni azt, ami valójában zavar. téged.
Mivel te a saját normád szerint toleráns vagy, az idegen kultúrából érkező pedig a saját normája szerint a te magatartásodat gyengeségként fogja fel, egyre követelőzőbb, egyre pofátlanabb lesz a magatartása veled szemben. Ebből pedig semmi jó nem származik.

DFK 2016.07.08. 10:16:31

@Tökönrúgott Feleségek: azaz 1900 a 120000 menekültből jön, de azóta már tízsser annyi jött, vagyis kb 20000 menekültet kellenne befogadni (a később jövőkből is automatikusan kapnánk).

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.07.08. 10:43:34

Ez egy hülyéség. Az ide érkező menekültek kezelése állami feladat, mely nemzetközi egyezményekből is következik. Azért fizetjük az adót, hogy az állam ellássa a feladatát. Ilyen alapon a vakbelemet is otthon a nappaliban kéne megoperálnom?

A fidesz pedig -ahogy mindent - ezt is a saját hasznára akarja fordítani. Szerintem ez gusztustalan, de van, akinek tetszik, sőt olyan elvetemült barom is van, aki védi őket. Tehát erről szól a népszavazás. És azzal, hogy folyatatájk a brexit után is a kampányt, megint áttörtek egy komoly erkölcsi gátat.

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.07.08. 10:45:11

Azért meg kell hagyni, Magyarország ebben is jobban teljesít.

Kétlem, hogy lenne a világon még egy olyan nemzet, ahol az agymosott szálsőjobbos náci hordák migránsügyben egy komcsi besúgó migráns tolvaj cigánygyerek kottáját böfögik vissza nap mint nap.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.07.08. 10:46:08

@Ballib cenzúrázók réme 14: Szerinted 100 migránsból hány "nőket erőszakoló integrációra képtelen muszlim potenciális terrorista"? Persze kár kérdeznem, met egy csak végletekben gondolkozni képes ostoba fideszes vagy. És perz a kérdés is ostoba, hiszen az EU nem illegális bevándorlókat, hanem legális menekülteket telepítene hozzánk. Ehhh.... csak legyinteni lehet egy fideszesre.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.07.08. 10:48:21

@dunántúli gyerek: Micsoda hiteles médiumokat sikerült találnod. :-) 888? Magyar Idők? Muhaha. Szerintem ne is gyee ide olasgatni, jó, és főleg a kommentjeiddel ne tukmáld rá magad másokra. :-)

desw 2016.07.08. 10:58:13

@Bona Fides:

"A kvótanépszavazással az a nagy baj, hogy olyan, mint a vizitdíj-szavazás volt. Nem a kérdésre kell válaszolni."

Pedig a kérdésre kellene/kellett volna válaszolni.

"De!
A népszavazáson - jobb meggyőződésem ellenére - úgy fogok szavazni, hogy megüzenjem Orbánnak, nem szeretném, ha kivezetné Magyarországot az EU-ból. "

Gratulálok! Ezek szerint éretlen vagy még a demokráciára.

DFK 2016.07.08. 11:10:01

@Kampánymigráncs: Ha 100-ból 2, akkor a tavaly bejött 1 millióból 20000 (!) terrorista. Az már elég szép. Ráadásul alulbecsült szám.

$pi$ 2016.07.08. 11:28:35

@desw: "Gratulálok! Ezek szerint éretlen vagy még a demokráciára. "

A csávót megkérdezik, hogy akar -e bevándorlókat. Nem akar, de azt hazudja, hogy akar, mert azt hiszi, hogy ha nem hazudik, akkor Orbán kilép az euból anélkül, hogy őt megkérdezné.

Miközben Orbán hatvanmilliószor elmondta, hogy magyarországnak az euban lehet csak jövője, hogy mindig is oda tartoztunk, hogy mindig is oda igyekeztünk.

Néha b+ annyira el tudják venni ezek a blogok a demokráciától a kedvem, hogy az kilóg a sorból.

Medgar 2016.07.08. 11:47:59

@Kampánymigráncs: Az általad hivatkozott nemzetközi egyezmények szerint egyetlen menekült sem érkezhetett hozzánk.

Conchobar 2016.07.08. 11:56:55

@A csótány is ember: "A menekültstátusz tudtommal ideiglenes, vagy lehet az, időközben lehet etetni meg kicsit tanítani itteni normákra, majd mehet haza pár év múlva ha elül a balhé. Lehet, egy hajszállal normálisabb ország lesz amikor hazamegy 2 millió ember aki ki lett téve az európai környezetnek." - Hát persze! Majd ha hazamegy 2 millió ember! Ha elül a balhé! Már most mennyivel normálisabb az élet, hogy a régebben jöttekből hazamentek néhányan Irakba. Irakban ugyan keletkezett némi fejetlenség, de itt Európában már közel sem olyan unalmas az élet, és már a rendőrségnek, belbiztonságnak is van munkája

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.07.08. 11:57:45

@Kampánymigráncs: Szerintem egy is sok, de kivancsi vagyok a te velemenyedre, szerinted 100 migránsból hány "nőket erőszakoló integrációra képtelen muszlim potenciális terrorista" a meg elfogadott? Kettomeg belefer, otnel mar osszerancolod a szemoldokodet, tiznel toppantassz egyet a labikoddal?

Peterpapo 2016.07.08. 12:02:34

@Kelly és a szexi dög:

nem adunk nekik semmit sem, mert a kormány mindent ellop, ezért nem jut a mély szegénységben élőknek sem.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.07.08. 12:07:45

@A csótány is ember: "Egyik sem tisztességes mondás"
Szerintem az sem tisztesseges, hogy egy olyan haboru utan amit masok szitottak, masok gazdagodtak meg rajta es masok gazdasagat erositi europai nemzeteknek kelljen feltakaritani a szemetet. Az USA miert nem fogad be menekulteket? Izraelben miert nincs kvota? Az obolmenti arab orszagok miert nem nyitottak meg a hatarokat testvereik elott? Ok mossak kezeikeg, kozben meg megdorgaljak Europat, mert nem eleg humanus es nagylelku es keriteseket mer emelni, holott az amerikai-mexikoi hataron siman agyonlonek a fal toveben akarcsak izraelben es az olajorszagokban, ausztraliaban meg sem kozelitheted a partot a kis csonakoddal.

Peterpapo 2016.07.08. 12:12:25

Az a baromi vicces, hogy sokan azt hiszik, hogy ha nem engedjük be a migráncsokat, akkor nem is jönnek majd be a terroristák, ha éppen úgy tartja úri kedvük. Ennyi gondolkodásmentes, agyatlan él ebben az országban. Ha ide akar jönni robbantgatni, lövöldözni, meg fogja találni a módját annak, hogy bejöjjön. Turistaként, vagy éppen kifizeti azt a 250000 eurót a letelepedési kötvényért. Csak mert a kormány mindenképpen, mindenkit megvéd mindentől ugye. Ja mégsem.

$pi$ 2016.07.08. 12:17:03

@Peterpapo: "Turistaként, vagy éppen kifizeti azt a 250000 eurót a letelepedési kötvényért. Csak mert a kormány mindenképpen, mindenkit megvéd mindentől ugye. Ja mégsem. "

Azokat vizsgálják, megnézik az útlevelüket, meg ilyenek, úgyhogy van esély arra, hogy lebuknak. Az ún. "menekültek" eldobálják az útlevelüket és sokkal nehezebb azonosítani őket.

Senki sem mondta, hogy minden terrorsitát meg lehet fogni és azt sem, hogy csak az a módszer jó, amelyik 100%-os garanciát ad. Amikor úgy érvelsz, hogy a kormány megoldása elvetendő mert nem ad 100%-os garanciát, akkor az ún. nirvána szándékos érvelési hibát használod. :(

Peterpapo 2016.07.08. 12:23:33

@$pi$:

Ja tényleg! Azt el is felejtettem, hogy nem tudnak útlevelet hamisítani, vagy bármilyen más módon kikerülni, kijátszani az ellenőrzést. Jó hogy emlékeztettél rá.

Senki nem mondta, hogy elvetendő, mindössze annyit, hogy adnak a szarnak egy pofont,

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.07.08. 12:28:10

@Peterpapo: Ennyi erovel fasznak van egyaltalan hatarellenrozes meg utlevel, meg vizum, maszkaljon csak boldog-boldogtalan tokon paszulyon at amerre csak akar, nem?

Peterpapo 2016.07.08. 12:33:41

@Firestarter.18:

Tényleg. Igazad van. Ezért oldották meg az orosz futball szurkolók is úgy, hogy először Svájcba mentek és csak aztán Franciaországba, mert nem tudtak tökön paszulyon átmenni.

Peterpapo 2016.07.08. 12:44:26

@Firestarter.18:

Ja és egyébként senki sem mondta, hogy ne legyen ellenőrzés, mindössze annyit, hogy ha van, akkor is ki lehet játszani, ha valaki akarja.

desw 2016.07.08. 12:49:58

@Peterpapo:

"Ja és egyébként senki sem mondta, hogy ne legyen ellenőrzés, mindössze annyit, hogy ha van, akkor is ki lehet játszani, ha valaki akarja. "

Gondolom ezen "logika" mentén te nyitva szoktad hagyni a lakásod és a kocsid ajtaját, ugye?

Peterpapo 2016.07.08. 12:58:14

@desw:

Természetesen nem, mint ahogy más sem, mégis napi szinten törnek be lakásokba, lopnak el autókat. Ez benne a logika nem az amire te gondoltál.

desw 2016.07.08. 13:42:51

@Peterpapo:

"Természetesen nem, mint ahogy más sem, mégis napi szinten törnek be lakásokba, lopnak el autókat. Ez benne a logika nem az amire te gondoltál. "

Minek zárod az ajtót? Ha akarják, úgy is feltörik.

Peterpapo 2016.07.08. 14:10:20

@desw:

Látom még mindig nem érted. Senki sem mondta, hogy ne legyen ellenőrzés. Mindössze arról van szó, hogy hiába mondja a kormány és költ milliókat, milliárdokat arra, hogy zárd az ajtód, attól még lesznek betörések, lopások.

Peterpapo 2016.07.08. 14:32:30

A kormány kommunikációjáról bármilyen ügyben, így a migráncs ügyben is az alábbi vicc jut mindig az eszembe:

– Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?
– A hír igaz, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

$pi$ 2016.07.08. 14:37:27

@Peterpapo: "Ja tényleg! Azt el is felejtettem, hogy nem tudnak útlevelet hamisítani, vagy bármilyen más módon kikerülni, kijátszani az ellenőrzést. Jó hogy emlékeztettél rá."

Ja, újra a Nirvána érvelés: amit a kormány védekezésül csinál az nem ér semmit, mert nincs tökéletes megoldás. Amit csinálnak az nem minden esetben jelent száz százalékos védelmet, tehát teljesen felesleges.

Mondd csak: van a kocsidon fék b+? Azt tudod, hogy előfordulhat, hogy nem ment meg az ütközéstől? Akkor minek? Add el azt járj fék nélkül.

"Senki nem mondta, hogy elvetendő, mindössze annyit, hogy adnak a szarnak egy pofont, "

Az "adnak a szarnak egy pofont" azt jelenti, hogy "elvetendő". Az egyik szalonképes, a másik alpári kifejezése ugyanannak.

desw 2016.07.08. 14:37:32

@Peterpapo:

"Látom még mindig nem érted. Senki sem mondta, hogy ne legyen ellenőrzés. Mindössze arról van szó, hogy hiába mondja a kormány és költ milliókat, milliárdokat arra, hogy zárd az ajtód, attól még lesznek betörések, lopások. "

Tehát ha nincs 100%-os eredmény, akkor vessük el a 70-80-90%-osat és inkább legyen nulla? Értem.

Azért idéznélek:

"Az a baromi vicces, hogy sokan azt hiszik, hogy ha nem engedjük be a migráncsokat, akkor nem is jönnek majd be a terroristák, ha éppen úgy tartja úri kedvük."

Meg se próbáljuk feltartani őket, jöjjenek csak ezrével, mert így is, úgy is bejön néhány, mi? Vágom!

"Ennyi gondolkodásmentes, agyatlan él ebben az országban. "

Legalább van önkritikád.

desw 2016.07.08. 14:38:54

@$pi$:
+1
:DD Nehéz lesz kimagyaráznunk, hogy te nem én vagy és én nem te.

$pi$ 2016.07.08. 14:39:31

@Peterpapo: "A kormány kommunikációjáról bármilyen ügyben, így a migráncs ügyben is az alábbi vicc jut mindig az eszembe:"

A magyar balos/liberális ellenzék komunikációjával, bármilyen ügyben, így migráncs ügyben is mindig a következő jut eszembe: "Már megint hazudnak össze-vissza reggel délben meg este."

Peterpapo 2016.07.08. 14:49:52

@$pi$:

Nem @desw:

Kellemes hétvégét nektek!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.07.08. 18:29:15

@DFK: Ja, igazad van, úgyhogy öljük is meg mind... ugye?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.07.08. 18:30:14

@Firestarter.18: Róla mit gondolsz?

444.hu/2016/07/07/olasz-focidrukkerek-vertek-halalra-a-fekete-ferfit-aki-a-boko-haram-elol-menekult-europaba?fbfanpage444+20160707+2049

A faszom a hülye általánosítós fideszesekbe. Ha nem általánosítasz, akkor nem érted a világ dolgait?

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.07.09. 10:13:22

@Kampánymigráncs:
Ugy erted h rola?
www.ilrestodelcarlino.it/fermo/nigeriano-ucciso-testimone-mancini-1.2325426
m.huffpost.com/it/entry/10856150
Gusztustalan, mint ahogy az is, hogy a baloldali sajto hazudik es ferdit. Olaszul nem tudoknak: tobb szemtanu szerint is egy szovaltas utan a nigeriai ferfi tamadt az olaszra, 4-5 percig utotte verte, es o akarta egy utjelzo tablaval agyonutni. Pechjere kapott egy akkorat, hogy holtan esett ossze. A csaj kozben hivta a "tesokat" akik szerencsere a rendorokkel egy idoben ertek ki, igy nem lett lincseles a vege. A baloldali sajto viszont egy az egyben atvette a csaj tanuvallomasat. Pechjere voszont masok is voltak a kornyeken...

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.07.09. 10:18:31

A vilag sajnos ilyen szar, en is orulnek hanem lenne szegenyseg, ehinseg es haboru a vilagban, de ilyen nem lesz sose. Lehetetlenseg mindenkin segiteni, es nem szep dolog, hogy a legkisebb orszagokra haritjak az osszes problemat, mig a leggazdagabbak lehuztak a rolot es kb. leszarjak magasrol az egeszet.
De remelem te minden egyes hajlektalanak adsz penzt aki szembejon, minden afrikai ehezonek kuldesz elelmiszercsomagot es minden betegnak gyogyszert.
süti beállítások módosítása